Letnja škola za vodnike – lidere

Letnja škola za vodnike je jedinstvena škola za one mlade koji su zainteresovani da tokm sedam dana kampa i života u prirodi, nauče da budu izviđači i žive i rade po izviđačkim principima.

Letnja škola je namenjena onima koji žele da u našem gradu posle obuke nastave da budu izviđači, aktivni članovi našeg odreda i na taj način doprinesu da naš grad izgleda bolje.

Tokom sedam dana trajanja škole, učesnici uče osnove izviđačkog programa, rad sa decom i mladima, neverbalnu komunikaciju, javni nastup, izgradnju tima, organizovanje aktivnosti, koordinaciju, život u prirodi i mnoge druge veštine koje im mogu biti svakdnevno korisne.

Po završetku škole najbolji učesnici će imati priliku da postanu izviđači, da se aktiviraju u odredu i da rade sa decom i mladima u realizaciji mnogih programa.

Škola je namenjena za učenike koji upisuju I, II ili III razred srednje škole Gimnazije ili Tehničke škole u Mladenovcu, koji imaju volju da rade sa decom i vršnjacima, koji vole da putuju i da se druže…

 Letnja škola u trajanju od 7 dana će se održati u Omladinskom kampu u Bogojevu http://omladinskikamp.rs/ u periodu 23-29.07.2017. godine.

Škola, odnosno OI „Kosmajski odred“ obezbeđuje sve troškove učesnika (prevoz smeštaj u šatorima, ishrana, priručnici…osim ličnog troška) i učesnici nemaju nikakve finansijske obaveze.

Prijave su na mejl: oikosmajskiodred@gmail.com sa naslovom „Letnja škola“ najkasnije do 15.06.2017. godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *